Cautare

2284 de rezultate pentru "vasile medesan" (3.15 secunde)
A urmat mai multe cursuri postuniversitare (in cadrul Institutului Medico-Militar Bucuresti - 1982-2000, specializare in domeniul management si relatii economice internationale la ASE Bucuresti - 2001, specializare in medicina muncii la Facultatea de Medicina Sibiu - 2003), a obtinut masterul in specializarea Medicina sociala si management sanitar la Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii de Vest "Vasile Goldis” (2004), iar din 2003 este doctorand la UMF Timisoara.
"Diplomatul" sub acoperire colabora intens cu Directia "A" din SIE (fosta directie de lupta impotriva organizatiilor euro-atlantice), actuala Directie Cooperare Euro-atlantica condusa de Vasile Buda. ... jurnalistul german de origine romana Eugen Anca, senatorul Vasile Duta, omul de afaceri german Cristian Vahab, alte persoane.
Vasile Blaga a venit aici pentru a vedea modul in care este implementat in cadrul structructurilor pe care le conduce programul aderarii la Uniunea Europeana.
Pentru functia de secretar general s-au inscris Victor Ponta, Miron Mitrea, Ecaterina Andronescu, Vasile Gherasim (fostul primar al sectorului 1) si Francisc Toba (fost deputat pana in 1996).
Unul la Camera Deputatilor, prin demisia lui Vasile Soporan, si unul la Senat, prin plecarea la SIE a lui Teodor Melescanu. ... Penultimul plecat din Parlament este Vasile Soporan.
In acest scop, Parasca, a solicitat si a cules informatii de la fosti si actuali politisti sau sefi de institutii publice, convocand la sediul Inspectoratului Judetean de Politie sau in alte locatii inclusiv trei fosti sefi ai IPJ Satu Mare (comisarii sefi Molnar Alexandru, Tibil Ioan, Taut Liviu), doi fosti sefi ai Directiei SRI Satu Mare (coloneii Vasile Ionel si Ioan Mirghis) si un fost sef al Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera (chestorul Vasile Ciocan).
Presedintele Senatului, Vasile Blaga, a anuntat ca mai multi senatori si-au depus demisiile din Parlament, acestia fiind Nicolae Robu, Cristinel Bagiu,Vasile Mustatea, Cornel Popa, Emilian Francu (PNL), Adrian Tutuianu (PSD) si Olguta Vasilescu (PSD).
Vasile Astarastoae, Rectorul Universita&tii de Medicina si ' Gr. ... Alexandru Suceveanu, emeritus director adjunct, Institutul de Arheologie "Vasile Parvan" al Academiei Romane, Bucharest;
Vasile Blaga si Elena Udrea. ... La momentul actual Vasile Blaga pare a avea o pozitie relativ solida in partid, bucurandu-se de o sustinere importanta.
SONDAJ ZIARULATAC.RO Cine credeti ca va castiga sefia PDL-ului? 1. Vasile Blaga: 51.89% 2. Elena Udrea: 31.62% 3. Monica Macovei: 16.49%
Departamentele vor fi conduse in urmatoarea perioada de Mihai Tanasescu (politici financiare), Iulian Iancu (industrie, comert), Marian Sarbu (munca), Ecaterina Andronescu (educatie), Ioan Mircea Pascu (aparare), Vasile Dancu (cultura), Ovidiu Natea (agricultura), Sorin Oprescu (sanatate), Ion Neagu (justitie), Adrian Severin (externe), Vasile Puscas (integrare), Rovana Plumb (mediu), Ioan Rus (interne), Dan Nica (transporturi).
Teoretic, situatia de urgenta ar fi trebuit sa fie coordonata de ministrul administratiei si internelor, Vasile Blaga, dar in urma cu doua zile acesta se afla la Bruxelles. ... Vasile Nita, vicepresedintele Cartel Alfa:
Directorul societatii "Viitorul", Vasile Nepotu, care detine doua silozuri cu o capacitate totala de depozitare de 5.000 de tone, ne-a declarat ca actualul pret al piinii ii impiedica pe depozitari, dar si pe procesatori sa le ofere mai mult producatorilor pentru griul obtinut.
Guvernul isi va asuma raspunderea in Parlament in septembrie si pentru pachetul de legi privind descentralizarea si administratia publica, a anuntat ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga.
Ministrul Administratiei si Internelor si vicepresedintele PD, Vasile Blaga, a declarat miercuri seara ca partidul sau era astazi in opozitie, daca Traian Basescu nu castiga alegerile prezidentiale si ca si ceilalti membri ai coalitiei de guvernamant trebuie sa inteleaga acest lucru.
Anticipatele raman o optiune Secretarul general al PD, Vasile Blaga, a precizat ca democratii au hotarat in Colegiul Director sa sustina declansarea alegerilor anticipate, la cateva zile dupa ce PNL luase aceasta hotarare in propriile foruri de conducere.
Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a prezentat joi, la Palatul Victoria, rezultatele primelor cinci zile de ancheta. ... Tot joi, Vasile Blaga a facut unele precizari legate de masura suspendarii temporare a pasapoartelor simple pentru cei care au depasit termenele de sedere in state europene.
Un alt fost deputat democrat, scos de pe listele parlamentare de catre liderul de atunci al PD, Traian Basescu, si „recuperat“ in urma negocierilor pentru formarea structurii guvernamentale este si Vasile Nistor.
De altfel, în perioada care pare a fi fost supusa investigatiei, Bancpost nu a modificat pretul nici unui credit", a adaugat Bogza.  "Raiffeisen nu se asteapta ca investigatia sa duca la concluzia unei încalcari de concurenta" La rândul sau, directorul de comunicare al Raiffeisen Bank, Corina Vasile, a declarat ca banca a furnizat toate informatiile solicitate de Consiliu si nu se asteapta ca investigatia sa duca la concluzia unei încalcari de concurenta."Inspectorii Consiliului Concurentei au solicitat o serie de informatii, pe care noi le-am furnizat în întregime.
Responsabilul Departamentului pentru integrare europeana din PSD, Vasile Puscas, a explicat ca misiunea celor 12 parlamentari este de a argumenta in cadrul forurilor europene capacitatea Romaniei de a deveni membru UE de la 1 ianuarie 2007.
google-analytics.com